Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، جدال کی‌روش و علیرضا اسدی در نهایت منجر به جدایی دبیرکل فدراسیون فوتبال شد و مهدی تاج در حکمی عجیب محمدرضا ساکت را به جای شخصی که با سرمربی تیم ملی وارد جدل رسانه‌ای شده بود، کرد. در همین رابطه علی فتح‌الله‌زاده گفت‌‌وگویی انجام داد و اتفاقاً انتقادهایی را به رفتار کی‌روش و مسئولان فدراسیون فوتبال وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن گفت‌وگوی مدیرعامل سابق استقلال را در زیر می‌خوانید:

حتماً از اتفاقات روز گذشته و برکناری علیرضا اسدی خبر دارید تحلیل شما از این اتفاق چیست.

اعتقاد دارم در یک مجموع که قوانین و استانداردهای بین‌المللی به وجود می‌آید همه چیز باید به شکل قانونمند جلو برود. برای‌تان مثالی می‌زنم؛ اگر رئیس جمهور آمریکا بخواهد به گینه بیسائو برود قطعاً با پذیرایی آنها مواجه خواهد شد حتی با وجود آنکه دو کشور تفاوت‌های بسیار زیادی با هم دارند. حالا شما تصور کنید رئیس جمهور گینه بیسائو بخواهد به آمریکا سفر کند. آیا می‌شود آمریکایی‌ها نماینده‌شان را به استقبال رئیس جمهور بفرستند؟ طبیعتاً برای استقبال از یک رئیس جمهور باید هم پست و مقام او این کار را انجام بدهد. این مثال را زدم که بگویم اگرچه کی‌روش مربی بزرگ و سطح بالایی است ولی فوتبال ما هم به شرایطی رسیده که همه باید در آن سلسله‌ مراتب را رعایت کنند. سمت دبیرکلی بسیار بالا است و سرمربی تیم ملی باید شأن این سمت را حفظ می‌کرد.

تحلیل شما از رفتار مهدی تاج چیست؟

قطعاً آقای تاج از این اختلاف خبر داشت و می‌دانست که ممکن است اختلافات به اینجا ختم شود. او باید این قضیه را مدیریت می‌کرد و به کی‌روش می‌گفت مصاحبه علیه اسدی انجام ندهد. امروز خواندم تاج در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود برکناری اسدی ربطی به مصاحبه کی‌روش ندارد و ما از قبل می‌خواستیم دبیرکل را عوض کنیم. اگر واقعاً اینگونه است رئیس فدراسیون باید به سرمربی تیم ملی این موضوع را منتقل کند و از او می‌خواست با اسدی کل‌کل نکند چون او در حال رفتن از فدراسیون بود. اگر هم قرار بوده اسدی به کارش ادامه دهد باز هم تاج باید تـأکید می‌کرد سرمربی تیم ملی مصاحبه تنش‌زا انجام ندهد. فکر می‌کنم با این اتفاقات فقط فوتبال تیم ملی ما است که ضرر می‌کند چون ما از کی‌روش انتظار صعود به مرحله بعد را داریم و اگر این حواشی ادامه‌دار باشد قطعاً دودش به چشم فوتبال ما خواهد رفت.

قبول کنید که با صعود تیم ملی برای دومین بار پیاپی به جام جهانی هر شخصی جای تاج بود شاید مقابل کی‌روش موضع نمی‌گرفت تا بلکه با واکنش افکار عمومی مواجه نشود،اگر شما جای تاج بودید چه کار می‌کردید؟

مهدی تاج از دوستان من است و یک مدیر محسوب می‌شود، هر شخصی یک شیوه‌ای دارد. من جای مهدی تاج نیستم ولی با توجه به اتفاقاتی که از قبل رخ داده و همه می‌دانند چند نفر پیش از اسدی قربانی شده‌اند باید به این نتیجه برسیم که برخوردی جدی باید صورت می‌گرفت یا حداقل اگر من جای تاج بودم شخصی مثل اسدی را که مردی مستقل است را در فدراسیون به کار نمی‌گرفتم. وقتی من می‌دانم باید کی‌روش را حفظ کنم -چون او بین مردم محبوب است- پس افرادی را در فدراسیون می‌گذارم که حرف‌شنو باشند و البته باید این را هم قبول کنیم که این افراد حر‌ف‌شنو از لحاظ کاری ضعیف هستند.

همانطور که می‌دانید پیش از این در مورد نکونام و کادر فنی ایرانی تیم‌های ملی هم چنین اتفاقاتی رخ داده بود.

اینها اصلاً خوب نیست. من قبلاً هم گفتم ما جام جهانی نرفته نیستم دوست دارم مربی خوب داشته باشیم و مردمان از آنها لذت ببرند ولی شما اگر گواردیولا و کاپلو را هم بیاورید آنها باید براساس استانداردهای جهانی عمل کنند اینگونه رفتار یک نوع وا دادن است. من فکر می‌کنم شرایط اگر اینگونه باشد تفکر بعدی کی‌روش برکناری تاج است.

به نظر شما وزارت ورزش در این زمینه نمی‌تواند کمکی انجام دهد یا اینکه این مسئله بی‌فایده است؟

سابقه نشان داده ورود وزارت ورزش به این مبحث مثبت نبوده است. شما دیدید رئیس حراست وزارت ورزش که یک انسان بسیار شریف بود آمد و قربانی شد. در اینجا منطق حکم‌فرما نمی‌شود و کسی که قدرت دارد برنده است. اگر قرار است شخصی مثل اسدی را به این راحتی کنار بگذاریم باید پیش از این با او هماهنگ می‌کردیم و با شکل و شمایل بهتری حرمت وی را نگه می‌داشتیم اگر فدراسیون فوتبال از موضع بالاتری برخورد کند و تأکید می‌کنم نه اینکه به کی‌روش بی‌احترامی کند مطمئناً سرمربی پرتغالی هم منطق دارد و می‌تواند مقابل منطق تسلیم شود.

با توجه به نتایج تیم ملی فوتبال و موفقیت کی‌روش در رساندن تیم ملی به جام جهانی خیلی از طرفداران فوتبال که در قالب طنز به آنها لقب کی‌روشی‌پور می‌دهند در صفحات مجازی خود و مجامع عمومی به حمایت از سرمربی تیم ملی پرداخته و مقوله رفتار غیرحرفه‌ای و مباحث فنی را با هم ادغام کرده‌اند، شما در این زمینه چه نظری دارید؟

من کی‌روشی‌پور نیستم و از همان ابتدا هم گفتم این مربی کاری کرده که فوتبال ایران تکان خورده و از لحاظ فنی کم‌نظیر است اما از لحاظ رفتاری انتقادهایی به او دارم و برخی از رفتارهایش اصلاً مورد تأیید نیست.

قبول دارید افکار عمومی اصلاً‌ به رفتارهای سرمربی ملی دقت نمی‌کنند و فقط بردهای تیم ملی را در نظر دارند؟

دقیقاً‌همین‌طور است. مردم کی‌روش را دوست دارند چون نتیجه گرفته است عیبی هم ندارد مردم حق دارند ولی مسئولان فدراسیون باید این را به خودشان بقبولانند که کی‌روش در کنار این همه قدرت فنی باید ملاحظاتی هم در ساختار مدیریتی فدراسیون داشته باشد.

از تیم ملی فاصله بگیریم و به استقلال برسیم. حالا شرایط را چطور می‌بینید؟

به نظر من با آمدن جباروف حالا می‌شود که استقلال تیم بسیار خوبی دارد و منصوریان وقتی ابراز رضایت می‌کند یعنی به خواسته‌هایش رسیده است. التبه واقعاً‌ استقلال کار سختی دارد چون امسال مردم قهرمانی می‌خواهند و من امیدوارم این اتفاق بیفتد.

حضور افراد جدید هیأت مدیره مثل قریب را چطور ارزیابی می‌کنید؟

من این حضور را به فال نیک می‌گیریم و احساس می‌کنم با آمدن شخصی مثل قریب عقلانیت بیشتری به هیأت مدیره استقلال تزریق شده است. در مجموع تغییرات مثبت است.

حالا که از استقلال دور هستید در مورد آن تجمعات چه صحبتی دارید؟

من هیچ‌وقت از این کارها نکرده و نمی‌کنم و فکر می‌کنم همه می‌دانند که ایران یکی از پیشرفته‌ترین سیستم‌های امنیتی را در کشور دارد و اگر آنها اراده کنند متوجه می‌شوند که چه کسی خط و خطوط می‌دهد. من هرگز به دنبال این کارها نبودم و اگر کسی بخواهد از این وصله‌ها به من بچسباند سر پل صراط منتظر او می‌مانم.

انتهای پیام/

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۵۵۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع روشی تازه برای مبارزه با سرطان؛ تقویت سلول‌های ایمنی

به گزارش «مدیکال اکسپرس»، تنها در سال گذشته بیش از ۶۰۰ هزار نفر در آمریکا بر اثر سرطان جان خود را از دست دادند. پیگیری خستگی‌ناپذیر برای شناخت این بیماری پیچیده موجب پیشرفت پزشکی در ابداع رویه‌های درمانی کمتر تهاجمی و در عین حال موثر شده است.

ایمنی درمانی (ایمنوتراپی) به عنوان یک راه حل احتمالی در حال افزایش است. ایمنی‌درمانی دربرگیرنده استفاده از قدرت سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سلول‌های سرطانی است.

محققان در دانشکده مهندسی دانشگاه کارنگی ملون (آمریکا) راهی برای بهبود و بهسازی یک روش درمانی و تبدیل آن به یک رویه مهم ابداع کرده‌اند. «رونگ تونگ» استادیار مهندسی شیمی با همکاری «ونجون ربکا کای» استادیار علوم و مهندسی مواد، اقدام به بررسی یک روش ایمنی‌درمانی سرطان کرده که از مدت‌ها پیش مورد علاقه محققان بوده است.

این رویکرد شامل فعال سازی سلول‌های ایمنی در بدن و برنامه‌ریزی دوباره آن ها برای حمله و نابودی سلول های سرطانی است. این روش درمانی با پروتئین سایتوکین (cytokine) انجام می شود.

سایتوکین‌ها مولکول های پروتئین کوچکی هستند که به عنوان پیام‌رسان‌های بیوشیمیایی بین‌سلولی عمل می‌کنند و توسط سلول های ایمنی بدن برای هماهنگی پاسخ آن ها آزاد می شوند.

تونگ و کای با همکاری شماری از دانشجویان مهندسی شیمی از یک رویکرد نوآورانه برای بهره برداری از پروتئین های سایتوکین به عنوان یک درمان ایمنی بالقوه استفاده کردند.

بر خلاف روش‌های قبلی، تکنیک ابداعی آن ها تضمین می کند که سایتوکین‌های تحریک کننده سلول های ایمنی بطور موثر برای هفته‌ها در داخل تومورها قرار می‌گیرند و در عین حال ساختار سایتوکین را نیز حفظ می‌کنند.

درمان های کنونی سرطان مانند شیمی درمانی قادر به تمایز بین سلول های سالم و سلول های سرطانی نیستند. تحریک سیستم ایمنی بدن برای حمله به تومورها یک جایگزین امیدوارکننده برای درمان سرطان است.

انتقال سایتوکین‌ها می تواند موجب حرکت و فعالیت سلول های ایمنی در تومور شود اما تحریک بیش از حد سلول های سالم نیز می تواند تاثیرات جانبی شدیدی داشته باشد. هدف این تیم تحقیقاتی یافتن یک توازن بین کشتن سلول های سرطانی در بدن در عین آسیب نزدن به سلول های سالم است.

تونگ و دانشجویان او به منظور تحقق این هدف اقدام به ایجاد ذرات خاصی با اندازه‌های متمایز کردند که به تعیین محلی که دارو باید اثر بگذارد، کمک می کنند. این ذرات ریز طراحی شده اند که در داخل محیط تومور بمانند. کای و دانشجویانش نیز روی سنجش خصوصیات سطحی این ذرات کار کردند.

ترکیب آنتی‌بادی‌های خاص با سایتوکین‌های ذره‌ای برای از میان برداشتن تومورها در این مطالعه موفق عمل کرد. اعضای این تیم تحقیقاتی امیدوارند که نقش و تاثیر آن ها بر تحول ایمنی‌درمانی بخشی از یک کارزار بزرگتر به سمت رویکردهای درمانی سرطان بدون زیان به سلول های سالم باشد.

به گفته آن  ها، این رویکرد جدید الصاق کردن سایتوکین‌ها به ذرات همچنین می تواند در آینده برای انتقال انواع دیگری از داروهای ایمنی‌درمانی استفاده شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • انتقاد تند آیت‌الله جوادی آملی از مشکلات اقتصادی کشور: اقتصاد مثل راهپیمایی نیست که سفارش شود و با سفارش حل شود
  • انتقاد تند آیت‌الله جوادی آملی درباره مشکلات اقتصادی کشور: اقتصاد مثل راهپیمایی نیست که سفارش شود و با سفارش حل شود
  • معرفی روشی برای شناخت بیشتر آفت‌کش‌ها
  • ابداع روشی تازه برای مبارزه با سرطان؛ تقویت سلول‌های ایمنی
  • بختیاری‌زاده: تسلیم نشدن مهمترین ویژگی استقلال بود
  • روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس
  • گل اول تراکتور به فولاد + فیلم
  • بختیاری‌زاده: اتفاقات ‌ناگوار فولاد ماحصل تفکرات مدیریت‌های سال‌های قبل است
  • داداش زاده: سرخپوشان باید مراقب حاشیه‌های سرمربی نساجی باشند
  • روشی ساده برای به دام انداختن مار کبری (فیلم)